ICELAND pure zalm

Artikelnummer: 060123

1 Review(s)


vanaf 2,79 incl. btw en excl. verzendkosten

(9,3 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 2,65


* Alleen bij SCHECKER

Een zuiver visproduct zoals dat nauwelijks meer gemaakt wordt. De enige ingrediënten zijn gepureerd visfilet en een klein beetje gekookte roodalg (carrageen) om het geheel iets te binden. Het hoge gehalte aan Omega-vetzuren spreekt voor zich! De ICELAND-visproducten PUR zijn geschikt voor alle honden die van vis houden. Ideaal ook voor in hoge mate allergische honden, bij BARF-menu's en andersoortig mixen met het dagelijkse voer.

Voedingsadvies:
Mengen als aanvulling op het dagelijkse voer. Zorg ervoor dat het product bij het serveren op kamertemperatuur is! Zorg altijd voor vers drinkwater.Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "ICELAND pure zalm" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.


-Enkelvoudige voeding voor honden-

Samenstelling:
100% zalm.

Technologische toegevoegde stoffen:
carrageen E407 (natuurlijk verdikkingsmiddel/geleermiddel van rode zeealgen).

Analytische bestanddelen (%):
proteïne: 9,4%, vetgehalte: 16%, ruwe vezels: 1,3%, anorganische stoffen: 1,2% Omega 3 vetzuren: 2,5% (0,7% EPA, 1% DHA).
Energiewaarde: 895kJ/215kcal.

Voedingsadvies:
Als bijmenging aanvullend op het dagelijkse voer. Let bij het serveren op de kamertemperatuur van het product! Zorg altijd voor vers drinkwater.