Hondenzwemvest

Artikelnummer: 074007


vanaf 20,95 incl. btw en excl. verzendkosten


Op dit product is geen korting mogelijk!

* onze voormalige verkoopprijs

(Welke maat heeft mijn hond nodig?)

Voor meer veiligheid bij het zwemmen, zeilen of apporteren! Dit zwemvest is uw hond optimaal beschermd. Ook tegen te snel afkoelen. Voorzien van een praktische handgreep. Gemaakt van goed en van ver herkenbaar, felgekleurd neon-oranje materiaal met extra reflecterende strepen. Het vest is voorzien van veiligheidssluitingen, de riemen zijn traploos verstelbaar, zodat het vest perfect op maat gemaakt kan worden.

Kleur:
neon-oranje, Maataanduidingen: lengte vest (nek tot staartaanzet).
Materiaal:Buitenkant: 100% nylon, voering: 100% polyester, vulling: polyethyleen FOAM

Tip:
in bepaalde vakantielanden zijn zwemvesten voor honden verplicht in het water! Zorg dat u zich laat informeren voor u op vakantie gaat...

lengte: 25 cm  =  buikomtrek: 30 - 50 cm
lengte: 36 cm  =  buikomtrek: 42 - 66 cm
lengte: 44 cm  =  buikomtrek: 45 - 72 cm
lengte: 54 cm  =  buikomtrek: 50 - 80 cm
lengte: 65 cm  =  buikomtrek: 60 - 96 cm
r u op vakantie gaat...

Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Hondenzwemvest" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.