Hondenspeeltje 'Scrum' - Ring

Artikelnummer: 0760464-3291


2,95*     Je bespaart 66 %
0,99 incl. btw en excl. verzendkosten
(UVP: 4.49 )


Op dit product is geen korting mogelijk!

* onze voormalige verkoopprijs

De Scrum-serie omvat een kleine selectie rubberen speelgoed dat dankzij hun opvallende kleur altijd goed zichtbaar is en daardoor gemakkelijk terug te vinden is. De speeltjes zijn geschikt voor allerlei spelletjes met de hond of gewoon om in te bijten en mee rond te lopen. Scrum-speeltjes zijn hygiënische hondenspeeltjes die snel en eenvoudig te reinigen zijn met kraanwater en ze gaan lang mee.

 

Scrum Ring

Een stevige, middelgrote rubberen ring die als trek- en apporteerspeeltje kan worden gebruikt om met de hond mee te spelen. Een klassiek hondenspeeltje dat in elke speelgoedkist thuishoort.

Grootte ca. 15 cmScrum Tri-Ring

De Tri-Ring heeft als voordeel ten opzichte van een simpele ring dat de hond deze veel makkelijker kan oppakken. Deze ring is ook veel zwaarder. Het ruwe oppervlak van de Tri-Ring masseert het tandvlees en vergroot de grip.

Grootte ca. 14 x 11 x 12 cm

 

Scrum Spike-Ring

De zeshoekige Spike-Ring heeft een veelvoud aan zachte 'spikes' die de hond een natuurlijker gevoel geven bij het vastpakken. De spikes masseren tevens het tandvlees en zorgen voor een goede doorbloeding. Een perfect kauwspeeltje voor alle kleine tot middelgrote honden!

Grootte ca. 11 cm

 


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Hondenspeeltje 'Scrum' - Ring" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.