Hondenspeelgoed Classic Gummi - Rubberbot & Rubberen dumbbell met belletje -

Artikelnummer: 0760467


vanaf 0,95 incl. btw en excl. verzendkostenHet klassieke hondenspeelgoed, gemaakt van duurzaam, dik rubber. Honden hebben een gevarieerd aanbod aan speelgoed nodig: om bezig te blijven, voor de kauwspieren en voor tandverzorging. Onze klassiekers zijn geschikt voor de basis-speelgoeduitrusting van elke hond.

Rubberen dumbbell met belletje

Niet alleen jonge honden spelen graag met rammelend speelgoed! Speeltjes die geluid maken zijn ook voor volwassen honden erg interessant. Bij deze dumbbell zit het belletje stevig achter een dikke rubberen laag gewikkeld en klinkt bij elke schudbeweging, zodat de hond wordt aangemoedigd om verder te spelen.

Afmeting ca. 12 x 4 cm


 

Rubberbot
De enige echte klassieker! Met dit bot geeft u uw kleine viervoeter een kauwspeeltje waar hij naar hartenlust op kan bijten. Hierdoor traint hij zijn kauwspieren, reinigt hij het gebit, bevordert het speeksel de mondhygiëne en daarmee de gezondheid van uw hond.

Afmeting

  • M: ca. 14 x 5 cm
  • L: ca. 22 x 6 cm

 Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Hondenspeelgoed Classic Gummi - Rubberbot & Rubberen dumbbell met belletje -" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.