Hondensnack geitenbot

Artikelnummer: 0590232


vanaf 14,95 incl. btw en excl. verzendkostenGeitenbotten zijn de ultieme hypoallergene kauwsnacks voor honden! Deze unieke kauwsnacks zijn heel goed te verdragen en ze worden dan ook zeer gewaardeerd door onze viervoeters. Zoals bij alle botten dienen ook deze geitenbotten alleen onder toezicht aan honden worden gevoerd die gewend zijn aan het kauwen op botten.

Ze helpen bij het reinigen van het gebit en de hygiëne van de bek, en zijn goed voor het lijf door de belangrijke mineralen en sporenelementen. Onze geitenbotten worden op veilige wijze natuurlijk gedroogd, zonder rook, zonder zout en zonder additieven. Een aan te bevelen kauwsnack voor kleine tot middelgrote honden. Ook heel geschikt bij (voedsel)allergieën!

Afmeting: elk ca. 15 cm / ca. 60-75 g per bot

Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Hondensnack geitenbot" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Enkelvoudige voeding voor volwassen honden -

Samenstelling:
100% geiten-dijbeen, gedroogd (zonder toevoegingen)

Analytische bestanddelen:
10,1% proteïne,  10,8% vetgehalte,  2,4% anorganisch materiaal,  74,1% vocht.

Voedingsadvies:
als kauwartikel met mate naast de reguliere maaltijden geven.