Hondenrugzak 'Woof travel green'

Artikelnummer: 0740106


59,95*     Je bespaart 37 %
37,99 incl. btw en excl. verzendkosten
(UVP: 89.90 )


Op dit product is geen korting mogelijk!

* onze voormalige verkoopprijs

Praktische, comfortabele rugzak met geïntegreerde voerbar. Ideaal voor onderweg, voor uitstapjes, voor wanneer u op bezoek gaat, voor op reis, voor de uitlaatplek of in een restaurant of café. In deze rugzak kunt u alles wat u eventueel nodig hebt opbergen en binnen handbereik houden: voer, snacks, speeltjes, lijn, papieren, poepzak, beschermend broekje, en ook andere dingen als identiteitsbewijs, sleutels en nog veel meer!

Het meest bijzondere van deze rugzak is echter de geïntegreerde voerbar voorzien van 2 afzonderlijk uitklapbare voerbakken! Trek naar voren en klap de deksel omhoog - uw kleine rakker kan heerlijk eten en is daardoor rustig en tevreden. Vul het tweede etensbakje met vers water en uw viervoeter is helemaal het heertje (of dametje)!
  
De ruime hondenrugzak in modieus groene kleur bestaat uit 2 delen: bovenkant van waterdicht gecoate, robuuste polyesterstof, onderkant van ABS-kunststof. Alle delen van hoogwaardige (niet naar plastic stinkende), duurzame en gemakkelijk te onderhouden materialen.

  • Topmoderne kleur
  • 7 cm brede rugzakriempjes, zacht verdikt en in lengte verstelbaar
  • Extra handlus om te dragen
  • Ritssluitingen verborgen/regenbestendig
  • Royaal vak aan de buitenkant, ca. 25 x 14 cm, met ritssluiting
  • Binnenvak ca. 16 x 16 cm met ritssluiting voor bijv. identiteitsbewijs
  • Steekvak binnenin voor bijv. balpen, poepzak etc.
  • Uitneembare bodemplaat in het bovenste deel van de rugzak
  • 2 uitklapbare, uitneembare voerbakken met luchtdicht afsluitende siliconedeksels, open te klappen en vast te zetten
  • Rubbernoppen voor extra stabiliteit van de rugzak
Afm. ca.: 35 x 18 x H 47 cm (38 cm + 9 cm)
Volume binnenkant rugzak ca.: 34 x 17 x H 37cm / 15 l
Voerbakken ca. 2 x 500 ml


Let op: dit artikel wordt ruimtebesparend opgevouwen geleverd. Hang hem voor gebruik 1-2 dagen losjes op (idealiter met geschikt vulmateriaal), zodat hij zijn optimale vorm weer terugkrijgt. De uitklapbare voerbakken bevinden zich aan de achterkant van de tas. Onder aan de zijkanten zitten greepuitsparingen om de bakken mee naar voren te klappen. De bakken voor het schoonmaken verwijderen en met water, afwasmiddel en een doekje schoonmaken.

De bakken kunnen niet in de vaatwasser en de magnetron! De siliconedeksels zijn niet volledig afneembaar! Voor het inklappen van de bakken de siliconedeksels aan alle kanten er goed opdrukken, omdat anders het etensbakje niet weer goed ingeklapt kan worden en het mechanisme kan klemmen - dit kan tot vermijdbare schade leiden!

Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Hondenrugzak 'Woof travel green'" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.