Hondenijsjes

Artikelnummer: EV059025-650-0


4,50*     Je bespaart 55 %
2,04 incl. btw en excl. verzendkosten* onze voormalige verkoopprijs

De verkoelende zomersnack. Steeds opnieuw te gebruiken, al voorgevuld voor het eerste gebruik. Gewoon vullen met water, een beetje schudden, invriezen en uw viervoeter kan genieten.

De siliconetube met waterdichte stop bevat al een kant-en-klaar melk-fruit-poedermengsel en hoeft alleen nog maar met leidingwater aangevuld te worden. De hoogwaardige siliconevorm is zeer duurzaam en kan steeds opnieuw met bijv. vleesbouillon, bananenshake, leverworst-watermix of andere receptideeën aangevuld worden. De siliconevorm is vaatwasser- en levensmiddelenbestendig. Met gebruiksaanwijzing.

Afm. ca. 20 x 4 cm


Gebruiksaanwijzing: bij het schudden niet op de vorm drukken, anders kan de deksel loskomen. Het is het beste om de deksel met uw hand tegen te houden wanneer u de vorm schudt. Of roer de inhoud vooraf in een beker met een beetje water door en vul het vervolgens in de vorm af.

Tip: voor een lekkere smaak is meestal al de helft van de beschikbare hoeveelheid poeder voldoende.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Hondenijsjes" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Aanvullende voeding voor honden -

Samenstelling:

melkpoeder, cranberry, banaan, maltodextrinepoeder.

Analytische bestanddelen:
15,5% proteïne, 4,5% vetgehalte, 0,5% ruwe vezels, 4,0% anorganisch materiaal.

Voedingsadvies:
Als lekkernij/snack max. 1 per dag geven. Een beetje laten ontdooien voordat de hond eraan kan likken. Vervolgens het ijsje er iets uitdrukken, zodat de hond erbij kan.