Honden-kruispunt

Artikelnummer: 974182-803


39,95*     Je bespaart 45 %
21,95 incl. btw en excl. verzendkosten


Op dit product is geen korting mogelijk!

* onze voormalige verkoopprijs

De 'krant' voor honden weert honden van heggen en muren, tuinen, gazons en perken. Leuke tuindecoratie voor alle hondeneigenaren

Honden kunnen markeringen lezen, net als wij de krant, door hun enorme reukvermogen. Wie was hier eerder, wanneer, hoe gaat het met hem en nog veel meer details waar wij niet eens bij stil staan of weet van hebben. Daarom willen honden altijd weer terug naar dit soort 'kruispunten'. Ze zijn er nauwelijks van af te brengen en trekken ons steeds weer naar de plekken toe, waar deze 'hondenkrant' zich bevindt.
 
Het honden-kruispunt van Schecker geeft u de mogelijkheid aan of op uw perceel of op een andere markante plek een dergelijk honden-kruispunt te installeren. Elke hond die voorbij komt kan hier zijn markering achterlaten.
 
Daarnaast weert het gepatenteerde Schecker honden-kruispunt de honden ook van heggen, paaltjes etc. in de omgeving. Op die manier kunt u gevoelige planten beschermen en voorkomt u lelijke urinevlekken op muren en andere plekken.
 
Gewoon de houten paal in de grond slaan, vervolgens (!) de houten lijst erop schroeven (met een kruiskopschroevendraaier) en tenslotte de schuim erin zetten. De bijzondere steen voert vocht af als een spons. Hij droogt dan langzaam weer op, maar de markering van de hond blijft nog heel lang aanwezig.
 
Afm: ca. 60x36x9,5 cm. Verkrijgbaar in 2 kleuren.
Hoogte ca. 60 cm plus paal (60 cm)Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Honden-kruispunt" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.