Gisttabletten met biotine Huid & Haar

Artikelnummer: 080365


5,64 incl. btw en excl. verzendkosten
(UVP: 5.99 )

(2,56 EUR / 100 gr)

De meeste symptomen van vitaminegebrek, bijvoorbeeld een doffe vacht of een slechte algehele conditie, zijn naar onze ervaringen toe te schrijven aan een tekort aan biotine en vitamine B. Biotine en vitamine B, beide zijn in grote hoeveelheden verwerkt in onze Huid&Haar-tabletten, hebben een dermate grote invloed op het totale stofwisselingsproces, dat het verstandig is om de tabletten niet alleen als kuur te gebruiken, maar regelmatig aan het voer toe te voegen.
 

Te gebruiken bij:

  • doffe vacht en droge huid
  • ondersteuning tijdens de rui en het opnieuw groeien van de vacht
     

Eigenschappen: 'Huid&Haar' regenereert en kalmeert de huid. De daarin voorkomende substanties: zink, biotine, biergist en kiezelzuur vullen de tekorten aan voedingswaarde aan, die zich uiten in problemen met de huid of de vacht. Zo ondersteunt 'Huid&Haar' de opbouw van een mooie vacht en een gezonde huid en nagels.


inhoud: 220 gZo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Gisttabletten met biotine "Huid & Haar"" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Aanvullende voeding voor honden -

Samenstelling:
biergist (36,5%), melk en zuivelproducten, plantaardige bijproducten, vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten.

Analytische bestanddelen:
proteïne 24,2%, vetgehalte 3,1%, ruwe vezels 1,4%, ruwe as 5,5%

Technologische supplementen / kg:
kiezelzuur 5%, voedingsfysiologische additieven / kg: zink 100 mg, biotine 100.000 mcg.
 
Voedingsadvies voor honden:
8 tabletten per 10 kg lichaamsgewicht/dag. Geschikt voor langdurig gebruik.