Gewichtsopbouwpoeder

Artikelnummer: 059726-353


28,44 incl. btw en excl. verzendkosten

(113,76 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 27,02

Bevat de gewrichtsbouwstenen chondroïtinesulfaat, glucosamine, carnitine en calcium(citraat).

Hoe sterker en beter de kraakbeen-glijlagen van de gewrichten zich in de eerste 24 maanden ontwikkelen, hoe stabieler en minder gevoelig de gewrichten later zijn. Met dit DOGREFORM gewrichtsopbouwpoeder, dat bestaat uit een mengsel van ideale nutriceutische bouwstenen, bieden wij een aanvullend diervoeder dat specifiek de kraakbeenontwikkeling tijdens de groeifase ondersteunt.

Met andere woorden, ons gewrichtsopbouwpoeder bevat een perfecte combinatie van belangrijke bouwstenen die op veel plaatsen in het lichaam van de hond nodig zijn, maar vooral in het gewrichtsgebied. Door hun continue afgifte kunnen ze op elk moment hun werk doen en kan elk gewricht zich optimaal ontwikkelen.

Maar zelfs de beste en meest effectieve voedingssupplementen zijn nutteloos als de zachte, nog steeds groeiende botten voortdurend worden overbelast door een te hoog lichaamsgewicht. Daarom is het regelmatig geven van L-carnitine, naast een
uitgebalanceerde voeding, uitstekend gebleken, omdat L-carnitine de vetstofwisseling helpt activeren en reguleren.
Ook bij volwassen honden kan een (re)constructie van de gewrichtsstructuur noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld na slijtage, beschadiging of ondervoeding. Gewrichtsopbouwpoeder ondersteunt deze reconstructie ook bij volwassen honden op de best mogelijke manier door een breed scala aan nutriceutische bouwstenen te bieden, die optimaal door het lichaam kunnen worden gebruikt.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Gewichtsopbouwpoeder" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.


-Aanvullende voeding voor pups & jonge opgroeiende honden-

Samenstelling:
druivensuiker, chondroitinesulfaat 2%, glucosamine-HCL 1,8%, saccharose.

Analytische bestanddelen %:
proteïne 1,3%, vetgehalte 0,2%, ruwe vezels 0,07%, anorganische stoffen 5,7%, natrium 0,01%.

Voedingsfysiologische toegevoegde stoffen per kg:
L-carnitine 1%, calciumcitraat 2,5%.

Voedingsadvies:
Per dag per 10 kg gewicht van de hond = 1/2 maatlepel (6 g) door het voer mengen.
Fabrikantnummer: de-by-1-00002