gedroogde-wortelgranulaat

Artikelnummer: 059659-369

1 Review(s)


8,27 incl. btw en excl. verzendkosten

(11,03 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 7,86

  • Gemaakt van 96% wortelen met een scheutje koolzaadolie

Onze droge wortelkorrels zijn gemaakt van verse, sappige wortelen. Deze zijn rijk aan caroteen, een voorloper van de vitale vitamine A. Ze bevatten ook veel mineralen en sporenelementen, zoals magnesium, ijzer, calcium, kalium, fosfor, jodium en mangaan. Wortelen hebben talloze heilzame eigenschappen. Ze ondersteunen bijvoorbeeld de structuur van de huid, het zicht, de doorbloeding, de groei, het immuunsysteem enz. Eén kilo gedroogde wortelen komt overeen met bijna 14 kg verse wortelen. Daarom is één eetlepel per dag voldoende als voedingssupplement. De koolzaadolie in het product is belangrijk voor een optimale opname van de vetoplosbare ingrediënten (vitamine A, D, E, K en andere waardevolle stoffen) van de wortel in het lichaam van de hond. Het toevoegen van andere oliën is natuurlijk mogelijk.

Let op: ons gedroogde wortelgranulaat is een natuurproduct. Kleurafwijkingen veroorzaakt door grondstoffen en het seizoen zijn daarom niet alleen mogelijk, maar zelfs zeer waarschijnlijk.


Inhoud: 750 g


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "gedroogde-wortelgranulaat" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.


-Aanvullende voeding voor honden-

Samenstelling:
granen, groente (wortels minstens 40%), melk en zuivelproducten, dextrose

Analytische bestanddelen %:
proteïne 23%, vetgehalte 3,5%, ruwe vezels 7,0%, anorganische stoffen 7,7%.

Voedingsfysiologische toegevoegde stoffen:
vitamine A 25.000 UI, vitamine D3 11.000 UI, vitamine E 125 mg,
ijzer als ijzer-II-sulfaat-monohydraat 159 mg, jodium als ca-jodaat-hexahydraat 1,4 mg, kobalt als kobalt-II-carbonaat. Monohydraat 0,08 mg;
Mangaan als mangaan-oxyde 64 mg, zink als zink-oxyde 27 mg,


Technologische toegevoegde stoffen:
met conserveringsmiddel

Voedingsadvies:
Doe 1 eetlepel droogwortelgranulaat in een kopje, giet er 40° - 60°C warm water over en laat 25 -30 min. weken. Na het weken een theelepeltje spijsolie toevoegen en door het hoofdvoer mengen. Het aandeel wortels mag niet meer dan 10% van de dagportie zijn.
Zorg altijd voor vers drinkwater.