Foobler® snackbal met timer

Artikelnummer: 0760342


22,95 incl. btw en excl. verzendkosten
(UVP: 34.95 )De elektrische honden-snackbal met timer en 6 vakken

De Foobler® is een automatische voederbal die tijdgestuurd elke 15, 30, 60 of 90 minuten (instelbaar) een van de 6 voerkamers vrijgeeft en een beltoon laat horen. Wanneer de hond met de bal speelt, dan kan hij zoals bij een gebruikelijke, rollende voederbal de eruit vallende brokken opeten, tot het betreffende reservoir leeg is. Pas na afloop van de ingestelde tijdinterval wordt het volgende reservoir opengesteld. Zo is tot 9 uur steeds terugkerend spel- en snackplezier mogelijk tot alle 6 vakken leeg zijn.

De Foobler® is daardoor ook als slowfeeder te gebruiken en zorgt ervoor dat uw viervoeter over de dag verdeeld langzaam kan eten. De Foobler® kan gevuld worden met allerlei soorten kleine snacks tot een afm. van ca. 12 mm. Ideaal zijn iets kleinere droogvoerbrokken.

  • Lekkernijdispenser met timer en geluidssignaal
  • Tot 9 uur snack- en speelplezier 
  • Gemakkelijk te reinigen

Grootte: 17 cm

De Foobler® werkt op 2 AA-batterijen (inbegrepen).


Opmerkingen:
De hond moet het verband leren tussen de te horen beltoon en de pas dan vrijgegeven kamer. Dit kan, per hond verschillend, een tijd duren. Help uw hond bij het leren! De hond moet gedurende deze leerfase niet hongerig zijn, omdat hij dan eerder het geduld kan verliezen en de bal kan beschadigen!

Laat de hond alleen onder toezicht met dit speelgoed spelen. Ook bij zeer robuuste speeltjes kan het product kleine delen verliezen die vervolgens ingeslikt kunnen worden. Controleer a.u.b. het product regelmatig op beschadigingen, beschadigd speelgoed direct verwijderen! Motor geenszins met de hand draaien! De bal niet laten vallen of er hard tegen aan slaan. Na het spelen de bal weer uitschakelen om de batterijen te sparen. Let op de bij het product meegeleverde gebruikshandleiding en de veiligheidsadviezen!


 Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Foobler® snackbal met timer" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.