Fleesbrokken in saus - rund

Artikelnummer: 057434

1 Review(s)


vanaf 2,79 incl. btw en excl. verzendkosten

(3,49 EUR / 1 kg)

Een krachtige maaltijd met grotere rundervleesbrokken in een lekkere saus. Een genot voor alle honden. Ons advies bij overgewicht van de hond: u kunt b.v. voorgekookte rijst (artikelnr. 059.391) of aardappelvlokken (artikelnr. 059.658) toevoegen en zo de maaltijd strekken.

Deze nieuwe producten van het merk Schecko fit zijn van een zeer goede en solide kwaliteit. Schecko fit blikvoer is voor alle gezonde honden een goede keus. (niet allergisch of gevoelig voor bepaalde voedingsmiddelen, enz.) Dit blikvoer is ontwikkeld en geproduceerd tot een hoogwaardige gezonde maaltijd voor de hond. Natuurlijk worden voor deze maaltijden alleen de beste ingredÏenten gebruikt. Dit wordt gecontroleerd door de wetenschappers en de dierenartsen die de recepten ook ontwikkeld hebben. Daarom de solide kwaliteit van Schecko fit!


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Fleesbrokken in saus - rund" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Volledige voeding voor volwassen honden -

Samenstelling:
vlees en dierlijke bijproducten ( 5% rund), granen, mineralen, caramel

Analytische bestanddelen:
8% proteÏne, 4,5% vetgehalte, 0,5% ruwe vezels, 2% anorganisch materiaal, 80% vocht

Voedingsfysiologische toegevoegde stoffen/kg. :
Vit. A (E672) 2.500 IE, vit. D3 (E 671) 250 IE, vit. E 25 mg., biotine D(+)-biotine 25µg

Voedingsadvies:

Gewicht van de hond
Aantal blikken / dag
5 kg
½
15 kg
1
20 kg
1 ½


Deze gegevens zijn richtlijnen. De individuele behoefte kan sterk afwijken, o.a. door het karakter, het temperament en het ras van de hond. Zorg altijd voor vers drinkwater.