Easy-Loader 'kunststof' instaphulp voor honden

Artikelnummer: 045356

1 Review(s)


89,99 incl. btw en excl. verzendkosten
(UVP: 115.00 )In en uit de auto stappen is voor veel honden een probleem. Voor oude, zieke, zwakke en kleine honden is de laadruimte van een stationcar of terreinauto onbereikbaar hoog. Met de Easy-Loader van kunststof, de 'catwalk' voor honden, wordt het hoogteverschil van de grond naar de laadruimte overbrugd. De Easy-Loader-loopplank is gemaakt van sterke, lichte kunststof, gecoat met antislipbeleg. Om de Easy-Loader overal mee te kunnen nemen, is hij handig en ruimtebesparend inklapbaar.
Afm.: lengte 154 cm x 39 cm, max. draagvermogen: 90 kg, ingeklapt 70 cm lang

Tip:
Hoe hoger de laadruimte van de auto is, des te langer moet de plank zijn, zodat deze niet te steil tegen de auto aan staat. Al naargelang de leeftijd en conditie van de hond is het advies: gebruik vanaf 50-60 cm hoogteverschil (grond-laadruimte) de lange Easy-Loader van kunststof. Bij kleinere hoogteverschillen en gezonde, mobiele honden volstaat meestal de korte Easy-Loader met een lengte van 120 cm.


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Easy-Loader 'kunststof' instaphulp voor honden" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.