Easy Loader -instaphulp voor honden

Artikelnummer: 045350-562


89,95 incl. btw en excl. verzendkostenIn en uit de auto stappen is voor veel honden een probleem. Voor oude, zieke, zwakke en kleine honden is de
laadruimte van een stationcar of terreinauto onbereikbaar hoog. Nu is er de oplossing met de Easy-Loader, de 'catwalk' voor honden, die het hoogteverschil van de grond naar de laadruimte overbrugt. De Easy-Loader-loopplank is gemaakt van geïmpregneerd hout en afgewerkt met een rubber-antislipmat. Extra houten dwarslatten zorgen voor optimale grip. Om de Easy-Loader overal mee te kunnen nemen, is hij handig en ruimtebesparend inklapbaar.
Draagvermogen tot 50 kg.

Tip:
Hoe hoger de laadruimte van de auto is, des te langer moet de plank zijn, zodat de plank niet te steil tegen de auto aan staat. Al naargelang de leeftijd en conditie van de hond is het advies: gebruik vanaf 50-60 cm hoogteverschil (grond-laadruimte) de lange Easy-Loader van kunststof. Bij kleinere hoogteverschillen en gezonde, mobiele honden volstaat meestal de korte Easy-Loader met een lengte van 120 cm.


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Easy Loader -instaphulp voor honden" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.