DOGTRAINERS rund PUR

Artikelnummer: 059126


vanaf 6,78 incl. btw en excl. verzendkosten

(4,24 EUR / 100 gr)
Prijs met de voerbezorgservice: 6,58

Vacuüm gevroren en gedroogde mini-trainingssnacks in 'AromaSafe'-blik

  • granenvrij
  • glutenvrij
  • geschikt als aanvulling op BARF-voeding


Hoe lekkerder een trainingssnack ruikt, des te meer een hond er voor wil doen! Dit was ons uitgangspunt bij het ontwikkelen van een geheel nieuwe hondensnack met een onweerstaanbaar aroma.

Een dergelijke hondensnack vereist een gecompliceerd, zelden gehanteerd productieproces: het zogenaamde vacuüm vries- en droogproces onttrekt het vocht aan shock-ingevroren vers vlees bij lage temperaturen op zo'n geleidelijke manier dat geen enkel ander droogproces er tegenop kan. Op deze manier wordt het natuurlijke, frisse aroma optimaal aanwezig. In het hersluitbare 'AromaSafe'-blik blijft het ongeëvenaarde aroma beter en veel langer bewaard dan in een standaardverpakking.

Zo vormen onze DOGTRAINERS in AromaSafe-blik een heerlijk ruikende, bijzonder smakelijke snack, die tot het openen van de verpakking hun uniciteit en versheid behouden. Uw hond zal niet genoeg kunnen krijgen van deze DOGTRAINERS en daarom zijn uiterste best doen voor deze beloning. De speciale manier waarop dit vlees gedroogd is staat garant voor een ongeëvenaarde smaakbeleving voor uw hond!

  • Tot 800 DOGTRAINERS-dobbelsteentjes per blik! (Ongeveer 180-220 blokjes voor de varianten van 1 cm, 500-800 voor de varianten van 0,5 cm; het blik wordt altijd exact op gewicht gevuld.)
  • Kies uit de grotere (ca. 1 cm) en kleinere (ca. 0,5 cm) DOGTRAINERS al naargelang het gebruiksdoel, karakter en grootte van de hond.
  • Te bestellen in de soorten: 100% zalm (1 cm), 100% lam (0,5 cm), 100% paardenvlees (1 cm), 100% rundvlees (0,5 cm), 100% kalkoen (0,5 cm).


Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "DOGTRAINERS rund PUR" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Enkelvoudige voeding voor honden -

Samenstelling:
100% rundvlees (vacuüm gevroren en gedroogd).

Toegevoegde stoffen:
geen

Analytische bestanddelen:
proteïne 54,6%, vetgehalte 19,1%, anorganisch materiaal 7,8%, ruwe vezels 3,3%, vocht 9,5%.

Voedingsadvies:
Trainings- en beloningssnack. Geven naast de reguliere maaltijden. Gebruik met mate - de inhoud van het blik komt overeen met tot 500 g vers vlees! Na openen het blik afsluiten met het kunststof deksel. Openen vlak voor gebruik. Inhoud beschermen tegen vocht en hitte.