DOGREFORM Ultra-Spur voedingssupplement

Artikelnummer: 059705

1 Review(s)


vanaf 17,04 incl. btw en excl. verzendkosten

(7,57 EUR / 100 gr)
Prijs met de voerbezorgservice: 16,19

DOGREFORM Ultra-Spur. De optimale gewrichts- en skeletontwikkeling verdient in de groeifase de grootste aandacht. De enkele toevoeging van kalk en fosfor is lang niet voldoende, zoals de Deense dierenarts Jens Arnbjerg in een groots opgezet onderzoek bewezen heeft.
173 honden heeft hij enkele maanden lang het Ultra-Spur-concentraat van sporenelementen gegeven, dat 45 mineralen en sporenelementen bevat. De overige voeding bleef hetzelfde. Verder heeft de studie van dierenarts Arnbjerg aangetoond, dat een optimaal bottenstelsel zich allen kan ontwikkelen, als het lichaam de gehele bandbreedte van de in de natuur voorkomende sporenelementen krijgt.
Het door dierenarts Jens Arnbjerg gebruikte concentraat van sporenelementen 'Ultra-Spur', wordt gewonnen uit 250 miljoenen jaar oude kolen. 'Ultra-Spur' bevat in totaal 45 mineralen, waarvan 30 zogenaamde ultra-sporenelementen, die in de normale voeding nauwelijks of niet in voldoende mate voorkomen.
Opmerking: bij het regelmatig toedienen van ultra-sporenelementen kunnen kalkadditieven achterwege blijven.

Dosering:
Ultra-Spur-additie: uitgegroeide honden geeft men per dag 1 gram ultra-sporenelementen per 5 kg lichaamsgewicht. Pups en drachtige en zogende teven geeft men per dag 1 gram ultra-sporenelementen per 4 kg lichaamsgewicht.
Herstellend van een ziekte:
honden met heupdysplasie (HD) en/of jicht geeft men per dag 2 gram ultra-sporenelementen per 5 kg lichaamsgewicht gedurende 3-6 maanden. Vervolgens geeft men per dag 1 1/2 gram ultra-sporenelementen per 5 kg lichaamsgewicht. De maatlepel bevat: half gevuld 2 g, afgestreken 6 g en extra vol 10 g.


Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "DOGREFORM Ultra-Spur voedingssupplement" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.


-Aanvullende voeding voor honden-

Samenstelling:
mineralen, granen, zuivelproducten, suiker, gist.

Analytische bestanddelen %:
proteïne 8,0%, vetgehalte 0,5%, ruwe vezels 1,5%, anorganische stoffen 29,0%, calcium 0,9%, fosfor 0,6%, natrium 0,25%

Dosering:
Toevoeging van ultra-sporenelementen: uitgegroeide honden geeft men per dag 1 gram ultra-spoorelementen per 5 kg lichaamsgewicht. Pups en drachtige en zogende teven geeft men per dag 1 gram ultra-spoorelementen per 4 kg lichaamsgewicht.

Minder valide honden:
Honden met heupdysplasie (HD) en/of jicht 3 - 6 maanden per dag 2 gram ultra-spoorelementen per 5 kg lichaamsgewicht geven. Daarna per dag 1 1/2 gram ultra-spoorelementen per 5 kg lichaamsgewicht. Maatlepel: half gevuld 2 g, afgestreken 6 g en extra vol 10 g.