DOGREFORM Nier-dieetvoer

Artikelnummer: 059735

2 Review(s)


vanaf 2,56 incl. btw en excl. verzendkosten

(6,24 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 2,43

DOGREFORM nier-dieetvoer is ontwikkeld met bijzonder uitgezochte ingrediŽnten. Op deze natuurlijke basis is een dieetvoer ontstaan, met een laag proteinegehalte en een verhoogde energiewaarde uit vetten en waardevolle oliŽn. DOGREFORM nier-dieetvoer kan dienen als permanent voer voor volwassen honden, waarbij een nieren-insufficiŽntie vastgesteld is. Natuurlijk ook uit voorzorg bij bepaalde rassen of honden die erfelijk belast zijn. De zalm, de rapsolie en een aangepast vetgehalte in dit voer, zorgen ervoor dat vaak voorkomende velproblemen niet ontstaan.

DOGREFORM nier-dieetvoer heeft alleen maar natuurlijke ingrediŽnten, geen toegevoegde stoffen! (conserveringsmiddelen en kleurstoffen) Daardoor ook alleen de vitames, mineralen en sporenelementen uit de natuurlijke inhoudstoffen. DOGREFORM nier-dieetvoer kan na overleg met de dierenarts ook dienen als voer voor honden met leverziektes en hart- of bloeddrukproblemen. Principieel adviseren wij bij elke ziekte, behandelingsmethode en de duur van de behandeling eerst overleg te plegen met de dierenarts.

 Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "DOGREFORM Nier-dieetvoer" is nog geen foto geŁpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

- Nier-dieetvoer voor volwassen honden - volledig voer -

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten (gevogelte, rund), 6% rijst, vis en bijbproducten van vis (5% zalm), 2% malsmeel, 1% rapsolie, biergist

Analytische bestanddelen:
5,7% proteÔne, 7,3% vetgehalte, 0,6% ruwe vezels, 1,5% anorganisch materiaal, 80,4% vochtgehalte, 0,23% calcium, 0,12% fosfor, 0,05% natrium, 170 IE/kg vit. D
Energiewaarde: 406 KJ/100 gr.

Voedingsadvies voor nier-dieetvoer-blikken:

Gewicht v. d. hond
5 kg
10 kg
15 kg
25 kg
20 kg
Hoeveelheid / dag
110 - 135 g
200 - 220 g
285 - 300 g
425 - 450 g
350 - 380 g


Deze gegevens zijn richtlijnen. De individuele behoefte kan hiervan afwijken. Hangt af van het karakter, het temperament en het ras van de hond. Overleg van te voren met uw dierenarts wat het ideale gewicht voor uw hond is. Zorg ervoor dat uw hond steeds genoeg vers drinkwater heeft.