DOGREFORM gewrichten-voedingsconcentraat voor jonge honden

Artikelnummer: 059726-353


28,44 incl. btw en excl. verzendkosten

(11,38 EUR / 100 gr)
Prijs met de voerbezorgservice: 27,02

Hoe krachtiger en beter het kraakbeen op de gewrichten zich in de eerste 24 maanden ontwikkelt, des te krachtiger en sterker zijn de gewrichten op oudere leeftijd. Met het DOGREFORM-concentraat voor gewrichtsopbouw, dat bestaat uit een mix bijzonder actieve, voedingrijke bouwstenen, bieden wij een voedingssupplement, dat heel gericht de kraakbeenontwikkeling gedurende de groeifase ondersteunt. Ook de beste en meest effectieve suppletiemaatregelen helpen niet, als de zachte, nog in de groei zijnde botten door een te hoog lichaamsgewicht voortdurend overbelast worden. Daarom is behalve een evenwichtige voeding ook de regelmatige toevoeging van L-carnitine zo goed, want L-carnitine helpt de vetverbranding te stimuleren en reguleren.

Voedingsadvies:
Dagelijks per 10 kg gewicht van de hond = 1 maatlepel (=6 g) door het voer mengen.


Zo vindt u de juiste maat voor uw hond



Bij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken








Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.





Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "DOGREFORM gewrichten-voedingsconcentraat voor jonge honden" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.


-Aanvullende voeding voor pups & jonge opgroeiende honden-

Samenstelling:
druivensuiker, chondroitinesulfaat 2%, glucosamine-HCL 1,8%, saccharose.

Analytische bestanddelen %:
proteïne 1,3%, vetgehalte 0,2%, ruwe vezels 0,07%, anorganische stoffen 5,7%, natrium 0,01%.

Voedingsfysiologische toegevoegde stoffen per kg:
L-carnitine 1%, calciumcitraat 2,5%.

Voedingsadvies:
Per dag per 10 kg gewicht van de hond = 1/2 maatlepel (6 g) door het voer mengen.
Fabrikantnummer: de-by-1-00002