DOGREFORM gedroogde-wortelgranulaat

Artikelnummer: 059659-369

1 Review(s)


7,92 incl. btw en excl. verzendkosten

(10,56 EUR / 1 kg)
Prijs met de voerbezorgservice: 7,52

Onze DOGREFORM-droogwortels worden gemaakt van frisse, sappige wortels. Deze zijn rijk aan caroteen, een voorstadium van de absoluut noodzakelijke vitamine A. Bovendien bevatten ze vele mineralen en sporenelementen, zoals bijv. magnesium, ijzer, calcium, kalium, fosfor, jodium en mangaan. Wortels hebben ontelbare positieve eigenschappen. Zo steunen ze bijv. de opbouw van de huid, het gezichtsvermogen, de bloedaanmaak, de groei, het afweersysteem en nog veel meer. 1 kg droogwortels komt overeen met bijna 10 kg verse wortels. Daarom is als voedingssupplement één eetlepel per dag reeds voldoende.

Voedingsadvies:
1 eetlepel droogwortelgranulaat in een kopje met 40° - 60°C warm water doen en 25 -30 min. laten inweken. Na het inweken een theelepeltje spijsolie toevoegen en door het hoofdvoedsel mengen. Het wortelgehalte mag niet meer dan 10% van de dagportie zijn. Zorg altijd voor vers drinkwater.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "DOGREFORM gedroogde-wortelgranulaat" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.


-Aanvullende voeding voor honden-

Samenstelling:
granen, groente (wortels minstens 40%), melk en zuivelproducten, dextrose

Analytische bestanddelen %:
proteïne 23%, vetgehalte 3,5%, ruwe vezels 7,0%, anorganische stoffen 7,7%.

Voedingsfysiologische toegevoegde stoffen:
vitamine A 25.000 UI, vitamine D3 11.000 UI, vitamine E 125 mg,
ijzer als ijzer-II-sulfaat-monohydraat 159 mg, jodium als ca-jodaat-hexahydraat 1,4 mg, kobalt als kobalt-II-carbonaat. Monohydraat 0,08 mg;
Mangaan als mangaan-oxyde 64 mg, zink als zink-oxyde 27 mg,


Technologische toegevoegde stoffen:
met conserveringsmiddel

Voedingsadvies:
Doe 1 eetlepel droogwortelgranulaat in een kopje, giet er 40° - 60°C warm water over en laat 25 -30 min. weken. Na het weken een theelepeltje spijsolie toevoegen en door het hoofdvoer mengen. Het aandeel wortels mag niet meer dan 10% van de dagportie zijn.
Zorg altijd voor vers drinkwater.