DOGREFORM 11 x pure producten!

Artikelnummer: 059918-1327


38,25*     Je bespaart 16 %
32,13 incl. btw en excl. verzendkosten

(7,12 EUR / 1 kg)
Op dit product is geen korting mogelijk!

* onze voormalige verkoopprijs

Echt, puur kwaliteitsartikel! Ook voor gevoelige honden. Vrij van goedkope vulstoffen als soja etc., vrij van houdbaarheidsverlengende kleur-, conserverings- en andere stoffen. Alleen van vers vlees en waardevolle organen, zoals lever, long, maag, etc.! Het bijzondere van onze PUR-producten is de selectieve compositie van de vleessoorten in een blik. De vleessoorten van één diersoort, als spiervlees, hart en mineralenrijke lever worden zo samengesteld, dat het resultaat niet een gewoon hoofdvoer, maar een echt, volledig krachtvoer is. Hoewel van slechts één diersoort, bevat dit blikvoer alles wat het hondenlijf voor een duurzame, gezonde voeding en optimale fitness nodig heeft!

Dit pakket bestaat uit:
2x 410 g geit puur
2x 410 g konijn puur
2x 410 g paard puur
1x 410 g kalkoen puur
2x 410 g eend puur
1x 410 g kangoeroe
100 g Hypoallergeen Insect & Lekker schaaltje

PUR is geschikt voor BARF-menu's*, als testdieet bij voedselallergiëen of gewoon voor het gericht voeren van gevoelige honden(-rassen). Ook geschikt om te mixen, bijv. met onze glutenvrije 'DOGREFORM Sensi-Mix' of met een van onze vele andere groente- of cereale componenten.
*Biologisch adequaat rauw voerLog eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "DOGREFORM 11 x pure producten!" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.


Voedingsadviezen, bestanddelen en samenstellingen kunt u uit de beschrijving van de artikelen halen.