Doggo Lotte SEBS-TPR winterlaarzen

Artikelnummer: 177402-1854


69,90 incl. btw en excl. verzendkostenDoggo "Lotte SEBS" winterlaarzen - het nieuwe alternatief!

  • Gemaakt van recyclebaar SEBS-rubber
  • Waterdicht
  • Uitneembare warme voering
  • De warme voering is wasbaar


Modieuze, absoluut waterdichte dameslaars, 3/4 hoog, met een in kleur afgestemde buitenzool en decoratieve gesp aan de zijkant. De pasvorm, die al jarenlang beproefd is, staat garant voor een comfortabel loopgevoel. De bijzonder stevige en slipvrije buitenzool ondersteunt u bij het lopen in de regen of over nat gras. Het matte oppervlak maakt deze chique wandelschoen nog mooier.

De zachte warme voering garandeert warme voeten, zelfs op koudere dagen. Voor gebruik in warmere seizoenen of voor het drogen en luchten kan de warme voering worden verwijderd.


materiaal: Buitenkant: SEBS-TPR. Voering: warme synthetische voering (uitneembaar), wasbaar op 30°C. Versterkte randen en neus. Hoogte: ca. 25 cm.


Let op
: de gesp is alleen bedoeld als decoratie. Deze is niet geschikt om aan te trekken of vast te houden, bijvoorbeeld bij het aantrekken van de laars.

LET OP: de schoen valt door de warme voering een maat kleiner uit. Bestel daarom een maat groter dan u normaal gesproken nodig heeft.

 

 Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Doggo Lotte SEBS-TPR winterlaarzen" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.