Denta Clean gebitsreiniging

Artikelnummer: 080395


vanaf 29,99 incl. btw en excl. verzendkosten

(230,69 EUR / 1 l)

* onze voormalige verkoopprijs

  • Elimineert een slechte adem en verwijdert tandsteen

DentaClean gebitsreinigingsspray Classic
Zeer effectief gebitsreinigings- en gebitsverzorgingsproduct voor honden. Regelmatig aangebracht op de tanden, elimineert deze spray op milde wijze een slechte adem en verwijdert tandsteen (afhankelijk van de hoeveelheid en hardnekkigheid) binnen enkele weken en zonder het tandglazuur te beschadigen.


DentaClean gebitsreinigingsspray leverworst (aroma-spray)
Het heerlijk ruikende alternatief voor de fris ruikende Classic gebitsreinigingsspray. Bijzonder geschikt voor gevoelige en kieskeurige honden. Zeer effectief gebitsreinigings- en gebitsverzorgingsproduct voor honden. Regelmatig aangebracht op de tanden, elimineert de spray op milde wijze een slechte adem en verwijdert tandsteen (afhankelijk van de hoeveelheid en hardnekkigheid) binnen enkele weken en zonder het tandglazuur te beschadigen.

Inhoud: 130 ml  (ca. 800 verstuivingen)
 

Gebitsreinigings- en gebitsverzorgingsproduct voor honden

Gebruiksvoorschrift:

Breng de spray twee keer per dag aan op de tanden totdat de tandsteen is verwijderd. Daarna is het voldoende om de spray een of twee keer per week te gebruiken voor verdere reiniging, preventie en verzorging. Afhankelijk van de grootte van de hond, 1-2 verstuivingen per zijde (links, rechts, voor). Laat de hond 30 minuten voor en na het aanbrengen niet eten of drinken, zodat het product lang genoeg kan hechten en inwerken op de aangetaste plekken. Raadpleeg de verpakkingsinformatie.

Samenstelling:
EM (effectieve micro-organismen) geactiveerde drageroplossing, natuurlijke reinigingsmiddelen en additieven, zeer effectieve plantenextracten, plantenalcoholen, minerale zouten.

Let op:
Niet meerdere Lolo&Max DentaClean-/DentaCare-producten tegelijk gebruiken! Nooit teveel geven! Geschikt voor honden vanaf 12 weken. Raadpleeg de informatie op de verpakking!
 DentaClean gebitsreinigingsgel Classic
Zeer effectief gebitsreinigings- en gebitsverzorgingsproduct voor honden. Regelmatig aangebracht op de tanden, elimineert de gel op milde wijze een slechte adem en verwijdert tandsteen (afhankelijk van de hoeveelheid en hardnekkigheid) binnen enkele weken en zonder het tandglazuur te beschadigen.


DentaClean gebitsreinigingsgel leverworst (aroma-gel )
Het heerlijk ruikende alternatief voor de fris ruikende Classic gebitsreinigingsgel, voor gevoelige en kieskeurige honden.
Zeer effectief gebitsreinigings- en gebitsverzorgingsproduct voor honden. Regelmatig aangebracht op de tanden, elimineert de gel op milde wijze een slechte adem en verwijdert tandsteen (afhankelijk van de hoeveelheid en hardnekkigheid) binnen enkele weken en zonder het tandglazuur te beschadigen.

Inhoud: 130 ml
(Bij een bij het eerste gebruik noodzakelijke 2x daagse toepassing voldoende voor maximaal 4 maanden.)
 


Gebitsreinigings- en gebitsverzorgingsproduct voor honden

Breng de gel twee keer per dag op de tanden aan totdat de tandsteen is verwijderd. Daarna is het voldoende om 1-2 keer per week de gel te gebruiken voor verdere reiniging, preventie en verzorging. Afhankelijk van de grootte van de hond, 1-2 klodders ter grootte van een erwt per zijde (links, rechts, voor). Raadpleeg de verpakkingsinformatie.

Gebruiksvoorschrift:
Wrijf alle tanden uitgebreid in met de gel. Ook is het zinvol om te voelen hoe zacht of broos het tandsteen al is geworden tijdens het wrijven. Na een paar weken zou u met lichte druk de eerste tandsteen moeten kunnen losmaken. Laat de hond 30 minuten voor en na het aanbrengen niet eten of drinken, zodat het product lang genoeg kan hechten en inwerken op de aangetaste plekken. Raadpleeg de verpakkingsinformatie.

samenstelling:
EM (effectieve micro-organismen) geactiveerde drageroplossing, natuurlijke reinigingsmiddelen en additieven, zeer effectieve plantenextracten, plantaardige alcoholen, minerale zouten, geleermiddelen, aroma.

Let op:
Niet meerdere Lolo&Max DentaClean-/DentaCare-producten tegelijk gebruiken! Nooit teveel geven! Geschikt voor honden vanaf 12 weken. Raadpleeg de informatie op de verpakking!!

 

 

Lolo&Max DentaClean en DentaCare

Veel honden krijgen in de loop van hun leven steeds meer tandsteen. Dit is niet alleen lelijk om te zien, maar vormt in een vergevorderd stadium ook een echt gezondheidsprobleem. De DentaClean en DentaCare-verzorgingsproducten van Lolo&Max bestrijden tandsteen en een slechte adem op milde en toch uiterst effectieve wijze. Een aanzienlijke verbetering is meestal al na een paar weken zichtbaar.

De combinatie van minerale zouten, plantenextracten en effectieve micro-organismen in deze combinatiepreparaten ontvouwt zijn constante effect al na slechts enkele toepassingen. Langzaam en veilig is het devies, want bij dit alles mag het tandglazuur niet worden aangetast. Uiteindelijk wordt het tandsteen kruimelig en verdwijnt beetje bij beetje bij het kauwen, knagen of tandenpoetsen.

Geef dagelijks harde kauwsnoepjes of kauwspeeltjes zoals stokjes ter ondersteuning. Het vaak geven van suikerhoudende snacks bevordert tand- en tandvleesproblemen.


  • Gebitsverzorgingsproduct.
  • Voor verzorgde tanden.
  • Verwijdert tandplak en tandsteen.
  • Geeft een frisse adem.
  • Voorkomt tandplak en slechte adem bij regelmatig gebruik.
  • Kan helpen om dure en mogelijk zelfs risicovolle behandelingen te vermijden.

Spray of gel?
De gel gaat langer mee, maar is complexer in gebruik.
Als u bang bent dat uw hond bang is voor een spuit in zijn bek, raden wij DentaClean Gel aan in plaats van de spray.

Classic of met het aroma van leverworst?
Bent u bang dat uw hond de fris ruikende en smakende Classic gel of spray niet wil hebben, kies dan uit voorzorg de gel of spray die heerlijk naar leverworst ruikt.

De alternatieven
DentaClean Classic voerspray (mixen door de dagelijkse maaltijd) of DentaCare Classic drinkwateradditief (ter preventie) zijn alternatieven voor de middelen die rechtstreeks in de bek van de hond aangebracht moeten worden. De voerspray bestrijdt effectief tandsteen, het DentaCare Classic drinkwateradditief wordt voornamelijk gebruikt ter preventie en voorkomt een slechte adem en (nieuwe) tandsteenvorming. Als de hond het middel niet wil hebben, begin dan met extreem lage doseringen en verhoog dagelijks tot de aanbevolen dosis bereikt is.
 


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Denta Clean gebitsreiniging" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.