Beppo® hondenloophulp One-Size

Artikelnummer: 087055


69,00 incl. btw en excl. verzendkostenDeze BEPPO® HONDENLOOPHULP is speciaal voor grote honden ontwikkeld. Met deze 'loophulp' ondersteunt de hondenbezitter zijn huisdier tijdens het lopen na een operatie of na blessures, zoals bijvoorbeeld bij de hondensport of tijdens een wandeling.

Het model 'One size' bestaat uit: een zacht gevulde hondendrager met een fixatieband voorzien van een klittenbandsluiting, een in lengte verstelbare borstband met steeksluiting, twee verstelbare handvatten en een zacht verdikte handgreep. De apart bijgevoegde borstband is tevens te gebruiken als noodlijn of -halsband. De hondendrager kan ook worden gebruikt als een zitkussen in de vrije natuur.


Voordelen van de BEPPO® HONDENLOOPHULP:

  • Alle sluitingen zijn zo bevestigd aan de hondendrager, dat de hondenbezitter zijn dier zonder extra hulp kan vastmaken.
  • De loophulp kan ook bij een liggende hond voorzichtig aangebracht en weer verwijderd worden.
  • De hond wordt niet gestoord of gehinderd door het loophulpmiddel, noch in beweging noch liggend. In geval van nood kan hij zelfs 's nachts bevestigd blijven. Uitsluitend in overleg met de verantwoordelijke dierenarts.
  • Met deze loophulp staat uw hond veilig bij het legen van blaas of darmen.
  • Ook ideaal voor grote jonge honden om de gewrichten te ontzien tijdens de groeifase.
  • Zowel geschikt voor teefjes als voor reutjes.


Grootte hondendrager 20x70 cm,  geschikt voor honden met borstomvang 55 - 125 cm, steunvlak op de buik: 20 cmLog eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Beppo® hondenloophulp "One-Size"" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.