Beaphar Wohlfühl Spot-On

Artikelnummer: 080039


16,95 incl. btw en excl. verzendkostenBeaphar CaniComfort® Wohlfühl Spot-On helpt uw hond zich in stressvolle of ongewone situaties te ontspannen. Spot-On bevat feromonen, die uw hond een gevoel van veiligheid en geborgenheid geven en angsten reduceren. Het leent zich bijzonder goed voor stressvolle situaties zoals tijdens leerfases, bij ontmoetingen met andere honden, het wennen aan een nieuw thuis, het alleen zijn of bij onweer, vuurwerk en lawaai.

Het in Beaphar CaniComfort® gebruikte (synthetisch nagemaakt) feromoon wordt op natuurlijke wijze geproduceerd door de moederteef tijdens het zogen en geeft in dit stadium de pups de geruststellende boodschap dat alles in orde is in hun omgeving. Dit feromoon werkt ontspannend voor honden van alle leeftijden en rassen en heeft geen effect op andere dieren in uw huishouden. Beaphar CaniComfort® Wohlfühl Spot-On zorgt voor snel welbevinden van uw hond en leent zich zowel voor onderweg als voor thuis. Geschikt voor honden van iedere leeftijd en ieder ras.

Inhoud: 3 x 1 ml


Eigenschappen samengevat:        

  • Vermindert ongewenst gedrag zoals bijvoorbeeld luid blaffen, het beschadigen van meubelen, urinemarkering. Bevordert het welzijn door feromoon. Bevat synthetisch nagemaakt feromoon, dat tijdens de lactatie op natuurlijke wijze door de moederhond geproduceerd word
  • Wetenschappelijk onderbouwd: Geschikt voor honden van iedere leeftijd en ieder ras
  • Kan stessgerelateerde aandoeningen bij honden voorkomen. Ideaal voor onderweg (ontmoetingen met andere honden, onbekende omgevingen) en voor thuis (alleen zijn, stress bij verhuizingen, op oudejaarsavond, bij party's, onweer en wind)

Artikeldetails in een oogopslag:

  • Voor op reis of thuis
  • 3 x 1 week werkzaam

 

Gebruiksaanwijzing

De inhoud van een pipet wordt op de huid tussen de oren van de hond aangebracht. Gebruikt u tegelijkertijd ook een teken- en vlooienbestrijdingsmiddel? Let er dan op dat u Beaphar CaniComfort® Wohlfühl Spot-On niet op dezelfde plek aanbrengt. Voor een optimaal resultaat dient u het gebruik een maal per week te herhalen.

Door het baden of als gevolg van stevige regenbuien kan de werking nadelig beïnvloed worden. Niet op de beschadigde huid aanbrengen. Niet bij meer dan 25 °C bewaren. Op een droge plek en buiten het bereik van kinderen bewaren. Geschikt voor honden van alle rassen, zodra deze het nest hebben verlaten.

Werkzame stoffen: analogon van het rustgevende feromoon voor honden 2%, ethoxydiglycol q.s. 1 ml
 Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Beaphar Wohlfühl Spot-On" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.