Beaphar wellness-tabletten

Artikelnummer: 080038


10,77 incl. btw en excl. verzendkostenDe toepassing van Beaphar wellness-tabletten kan uw hond helpen ontspannen te blijven in stresssituaties. Een uitkomst bij uitdagende momenten zoals bijvoorbeeld bij vuurwerk, bij onweer, bij een bezoek aan de dierenarts of op reis. De tabletten bevatten kruiden als melisseblaadjes, rozemarijn, lindebloesem en hopbloemen, die honden helpen de bovengenoemde gebeurtenissen rustig te doorstaan en die hun welzijn garanderen.

Beaphar wellness-tabletten zijn geschikt voor alle honden van alle rassen in alle leeftijden. Eigenschappen samengevat:  Helpt honden in stresssituaties  Bevordert het welzijn door plantaardige bestanddelen  Geschikt voor honden van iedere leeftijd en ieder ras. Aanvullende voeding voor honden.

Inhoud: 10 tabletten (bij middelgrote honden toereikend voor 10 toepassingen)
 Zo vindt u de juiste maat voor uw hondBij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken
Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Beaphar wellness-tabletten" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.

Samenstelling:
Melk & zuivelproducten, plantaardige bijproducten (kruiden: melisse 16%, rozemarijn 8,1%, lindebloesem 4,9%, hopbloemen 3,3%), mineralen, oliën en vetten, granen. Zonder kunstmatige additieven.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 7,8%, ruwe oliën en vetten 2,6%, ruwe vezels 5,9%, ruwe as 33%, vocht 3,9%, Ca 8,9%, Na 0,29%, P 6,2%, Mg 0,05%, K 0,75%


Voedingsadvies:

Ca. 1 ½ uur voor een potentiële stresssituatie rechtstreeks geven of met de voeding vermengen. Gebruik kan na 2 ½ uur worden herhaald. De aanbevolen dosis niet meer dan 3x dagelijks geven. Zorg altijd voor vers drinkwater.

Aanbevolen voerhoeveelheid per gebruik:
Kleine honden (<10 kg): 1/2 tabletten; middelgrote honden (10-25 kg): 1 tablet; grote honden (>25 kg): 2 tabletten.