Autobeschermdeken 'Car Complete'

Artikelnummer: 045261

3 Review(s)


89,95 incl. btw en excl. verzendkostenEindelijk een beschermende deken voor in de kofferbak, die multifunctioneel is en dus niets te wensen over laat. Deze grove, robuuste deken lijkt op een mand, maar is flexibel en ruimtebesparend opvouwbaar en beschermt de bodem en wanden van uw kofferbak. Daarbij vormt de praktische bumperbeschermer opgeklapt een afscheiding die ervoor zorgt dat uw hond niet zomaar uit de auto kan springen. Met klittenbandsluitingen en bandjes zodat de deken naar wens bevestigd kan worden. Het waterbestendige nylonmateriaal kan gewoon met een natte doek afgeveegd worden. Voorzien van speciale openingen voor een hondenautogordel en verschillende vakken voor water, voer en andere benodigdheden. Deze autodeken is gewoon ideaal!

Afm.: 165x126 cm
Ligoppervlak: breedte: 95 cm, diepte: 88 cm
Zijkanten links en rechts: hoogte: 35 cm
Bumperbeschermer: breedte: 79 cm, diepte: 49 cm
Opening voor gordel (te sluiten met klittenband), breedte: 8 cm

Let op: Afhankelijk van het type auto, en dus naarmate de kofferbak kleiner wordt, worden de zijkanten groter.
             Bevestigen door middel van een klittenbandsluiting en nylon banden aan de rugleuning.Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Autobeschermdeken 'Car Complete'" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.