Aquapaw beloningsstation

Artikelnummer: 072147


14,95 incl. btw en excl. verzendkostenNoppenvlak met zuignappen als 'beloningsstation' voor uw hond. Gewoon op de tegels, op laminaat of op een glad vlak in de badkamer of in de keuken drukken, met honden-leverworst, pindakaas of een andere crèmige lekkernij insmeren en de hond laten genieten. Het maakt niet uit of u de houder op de vloer of tegen een muur plaatst! (Als u het op de vloer gebruikt hoeft het vlak niet geschikt te zijn voor zuignappen.) ideaal ook bij het wassen in de badkuip of bij de vachtverzorging! De hond heeft afleiding en zal niet meer janken, maar uitkijken naar de borstelbeurt!

Grootte: ca. 15 cm, likoppervlak ca. 10 cm, noppenhoogte ca. 9 mm.
Van zachte silicone. Vaatwasserbestendig.Hondenbezitters en hondentrimmers opgelet!

Is uw hond ook bang en nerveus als het om wassen en vachtverzorging gaat? Met het nieuwe Aquapaw beloningsstation weet uw hond niet hoe snel hij in de badkuip moet komen! Want nu is er op het beloningsstation een heerlijke traktatie te vinden van honden-leverworst, pindakaas of een andere lekkernij. Geen gejank meer, u hebt veel tijd voor een perfect resultaat - en de staart kwispelt de hele tijd!
 Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Aquapaw beloningsstation" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.