Anti-ongediertehanger voor mens en hond -  SET

Artikelnummer: 177130


52,90*     Je bespaart 24 %
39,99 incl. btw en excl. verzendkosten


Op dit product is geen korting mogelijk!

* onze voormalige verkoopprijs

anti-ongediertehanger Human (voor mensen) & anti-ongediertehanger in een Set!

anti-ongediertehanger Human (voor mensen)

Als wij met onze honden gaan wandelen, beschermen wij ze optimaal tegen vieze insecten. Maar hoe zit het met onszelf? Nu is er ook een ultrasone insectenverdrijver voor het baasje! Met dezelfde techniek als de bekende anti-ongediertehanger voor honden, echter met meer vermogen en (vanwege onze lengte) ook met extra naar beneden gerichte signalen. Bevestig de hanger aan een riemlus en ook wij zijn blijvend beschermd. Met functionele testknop, bevestigingsclip en zekeringsring.

Kleur: olijfgroen, gewicht ca. 15 g, grootte: 6 x 3 x 2 cm

Anti-ongediertehanger

Ongelooflijk - maar waar! Eindelijk is er een alternatief voor chemische insectenmiddelen. Deze nieuwe anti-ongedierte-hanger is werkelijk een kleine sensatie. Hij is uitgevoerd met een lithiumbatterij en stuurt ononderbroken ultrasone signalen uit. Terwijl deze pulsen voor mens en hond absoluut onschadelijk zijn, verdragen vlooien en teken ze in het geheel niet. Bij verschillende tests aan Amerikaanse universiteiten werd de werking van onze anti-ongedierte-hanger onomstotelijk aangetoond. De hanger beschermt tot een jaar lang uw viervoeter, zonder vergif en chemische middelen, veilig tegen teken en vlooien.

Gewicht: ca. 37 g Ø 2,5 cmLog eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Anti-ongediertehanger voor mens en hond -  SET" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.