Animology Stink Bomb Refreshing

Artikelnummer: 071166


9,95*     Je bespaart 40 %
5,99 incl. btw en excl. verzendkosten

(23,96 EUR / 1 l)

* onze voormalige verkoopprijs

- Spray tegen vieze geurtjes -
sulfaatvrij - parabeenvrij - siliconevrij -


Stink Bomb van Animology is een licht geparfumeerde, met vitamines en conditioner verrijkte, verfrissende hondenspray. Geuren worden verminderd, bij regelmatig gebruik wordt het zelfreinigende vermogen van de vacht verbeterd, de hond ziet er verzorgd en gezond uit. Gewoon in de vacht spuiten en borstelen of doorkammen.

Inhoud: 250 ml

Let op: de sprays van Animology® zijn speciaal afgestemd op de behoeften van dieren. Alle sprays van Animology bevatten conditioner en Pro-vitamine B5. Deze dragen bij aan de gezondheid, kracht en conditie van de vacht. De Stink Bomb Refreshing spray kan op ieder type vacht worden gebruikt. Stink Bomb Refreshing spray is dankzij de praktische spuitfles eenvoudig in gebruik. De spray heeft een neutrale pH-waarde en is daarom bijzonder huidvriendelijk. Ook ideaal voor gebruik tussen twee wasbeurten in.

Gebruiksaanwijzing: gelijkmatig op de vacht spuiten en licht borstelen. Niet uitspoelen. Niet op de kop gebruiken. Zorg ervoor dat er geen spray in de ogen van de hond terecht komt. Mocht dit toch gebeuren, dan uitspoelen met schoon water.


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Animology Stink Bomb Refreshing" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.