ANAH vachtverzorgingshandschoen 2-in-1

Artikelnummer: 0730064


11,95 incl. btw en excl. verzendkostenUniversele maat vachtverzorgingshandschoen die aan beide zijden gebruikt kan worden. Rechts of links te gebruiken. Een brede, soepele klittenbandstrook houdt de handschoen stevig op zijn plaats. Gebruik de grove noppenzijde om de vacht glad te kammen, losse haren te verwijderen en ook om de hond te aaien en te masseren. Uw hond zal dit soort verzorging heerlijk vinden! En het versterkt ook de band tussen hond en mens. De fijne microvezelzijde van de handschoen wordt gebruikt om fijne, losse haren uit de vacht te verwijderen en ze stevig vast te houden. U kunt deze kant vooral op de kop van de hond gebruiken.

Tip: de fijne kant van de handschoen kan ook uitstekend worden gebruikt om haren van kleding of gestoffeerde meubelen te verwijderen. Het ideale hulpmiddel na de verzorging!

Grootte ca. 23 x 17 cm


ANAH: de nieuwe verzorgingsserie voor honden

Professionele verzorgingsartikelen voor de vacht van elke hond

De belangrijke en regelmatige verzorging moet zo aangenaam mogelijk zijn voor hond EN baas. Dit vereist praktische, goed doordachte, ergonomische artikelen die ook na lange tijd nog zonder veel moeite werken, die niet krassen of trekken en die gemakkelijk zelf te onderhouden zijn.

Deze hoogwaardige artikelen zijn ontworpen voor regelmatig thuisgebruik en maken de verzorging gemakkelijker en veiliger.

De ANAH-serie onderscheidt zich vooral door de handige, stevige soft-touch handgrepen. Ze zijn allemaal voorzien van een antisliplaag, hebben een goede grip en liggen ook bijzonder goed in de hand dankzij speciale siliconeninzetstukken. Hierdoor is de vachtverzorging gemakkelijker uit te voeren met minder inspanning en dus minder vermoeiend. ANAH is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, ABS-kunststof en nylon en siliconen. Zij garanderen de duurzaamheid van deze ergonomische vachtverzorgingsserie. En ze maken veilig en snel werken mogelijk, zelfs onder moeilijke omstandigheden, bv. wanneer de hond angstig of nerveus is, of gewoon niet stil wil blijven zitten.

De nieuwe ANAH-verzorgingsserie is de optimale oplossing voor alle toepassingen en elke hond.
Tenslotte dient een regelmatige verzorging ook om de sociale band tussen de hond en zijn baas te versterken. Daarom moet er altijd voldoende tijd en moeite genomen worden voor de verzorging.

Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "ANAH vachtverzorgingshandschoen 2-in-1" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.