Algenolie voor honden

Artikelnummer: 059652-452


22,74 incl. btw en excl. verzendkosten

(227,40 EUR / 1 l)

Natuurlijke, pure olie van het zeewier Schizochytrium uit duurzame teelt. Extreem rijk aan onverzadigde omega vetzuren EPA en DHA.

Goudgele, lekker ruikende, veganistische olie als onderdeel van een gezonde voeding voor honden. Honden eten graag deze nagenoeg jodiumvrije olie. De olie levert hooggedoseerde essentiŽle omega-vetzuren rechtstreeks in een vorm die door het lichaam kan worden gebruikt (EPA en DHA) en niet in hun voorlopers ALA en DPA. De verhoogde biologische geschiktheid maakt het mogelijk om de kleinste hoeveelheid te geven met hetzelfde resultaat. (inhoud van 100 ml is voldoende voor een hond van 15 kg voor 4-5 maanden). Schecker-algenolie bevat geen chemische conserveringsmiddelen, maar wordt door een natuurlijk extract uit rozemarijn beschermd tegen oxidatief kwaliteitsverlies en is daardoor duurzaam. Schecker-algenolie is een pure algenolie, wordt niet aangelengd met andere oliŽn en bevat geen geconserveerde vitamines of geurstoffen.

Het productieproces van onze plantaardige algenolie is duurzaam en milieuvriendelijk. Het zeewier wordt gekweekt onder gecontroleerde omgevingsomstandigheden. De waardevolle olie wordt vervolgens afgescheiden met behulp van een centrifuge. De gehele verwerking vindt plaats in afwezigheid van zuurstof. Dit proces is bijzonder mild voor de vetzuren, omdat de olie optimaal beschermd wordt tegen oxidatie. Oxidatie kan namelijk een onaangename geur veroorzaken en ook een negatief effect hebben op de smaak. De oxidatiewaarde (TOTOX-waarde), ook wel 'versheidswaarde' genoemd (hoe lager, hoe verser), heeft daarom de zeer lage waarde van 4 en illustreert daarmee dus de hoge kwaliteit en versheid van de algenolie.


Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "Algenolie voor honden" is nog geen foto geŁpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.