AESCULAP-FAVORITA II, elektro-tondeuse

Artikelnummer: 073700

4 Review(s)


309,95 incl. btw en excl. verzendkosten



De 'Mercedes' onder de elektrische tondeuses.

De AESCULAP-FAVORITA II overtuigt met perfectie tot in het detail. Opvallende elementen zijn de krachtige, op extreem lange belasting gerichte, met kogellagers uitgevoerde motor met trillingverlagende lagers, de ventilatie voor optimale afkoeling, de verwisselbare luchtfilter voor het schoonhouden van de motor, de stofbeschermingskap voor de aan- en uitschakelaar, de geoptimaliseerde afvoer van de haren door een naadloze deksel, en nog veel meer. Natuurlijk heeft topkwaliteit zijn prijs.

Toch is de AESCULAP-FAVORITA II de prijs meer dan waard, want niet zonder reden is dit het favoriete model in de hondensalon.

  • Ergonomisch vormgegeven model met gestructureerde greep
  • Zeer brede scheerkop
  • Verwisselen van scheerkop bij lopende machine, gewoon opzetten en verder werken
  • Uitstekend en precies in uitvoering en techniek
  • Krachtige motor, daardoor geringe verwarming bij continu gebruik
  • Gebruiksvriendelijk, robuust en duurzaam
  • Gewicht 600 g

FAVORITA II - Basisuitrusting: Tondeuse met 30 W-motor (zonder scheerkop) 4 m lang aansluitsnoer met Euro-stekker, ophanglus achter aan de handgreep, 1 flesje speciale scheerkopolie, uitgebreide gebruiksaanwijzing.

Scheerkoppen (17 verschillende scheerkoppen van 1/20 mm tot 16 mm) voor de FAVORITA II moet u apart bestellen.
Neem contact met ons op.

Scheerkoppen - zie artikelnr. 073740 ... (14 verschillende scheerhoofden van 1/20 mm tot 16 mm)

Telefoon: (0 49 42) 20 22 20 - fax: (0 49 42) 48 08
E-mail: verkauf@schecker.de

 



Zo vindt u de juiste maat voor uw hond



Bij veel Schecker-producten wordt informatie over de maten gegeven. Hier leggen wij u uit hoe u uw hond moet meten om de juiste maat voor uw viervoeter te kunnen kiezen.

Kies het gewenste product:
>> Halsbanden / halsdoeken / kettingen
>> Hondenkleding / badjassen
>> Hondentuigjes
>> Muilkorven
>> Hondenbroekjes
>> Schoenen / sokken








Halsbanden / halsdoeken / kettingen

>> Halsomtrek

Voor halsbanden, halsdoeken en kettingen hebt u de halsomtrek van uw hond nodig. Gebruik een meetlint om de halsomvang van uw hond in centimeters (cm) op te meten.


Hondentuigjes

>> Borstomtrek

Voor een tuigje hebt u de borstomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de borstomvang door met een meetlint de omtrek op de breedste plek direct achter de voorpoten tot over de rug te meten.


Hondenkleding / badjassen

>> Ruglengte

Voor hondenkleding en badjassen hebt u de ruglengte van uw hond nodig. De ruglengte bepaalt u door de afstand van de nek tot de staartaanzet op te meten.


Muilkorven

>> Snuitomtrek / (neusomtrek)

Voor muilkorven hebt u de snuitomtrek van uw hond nodig. De snuitomtrek bepaalt u door met een meetlint de gehele omtrek van onder de onderkaak tot over het neusbeen te meten.


Schoenen / sokken

>> Pootbreedte

Voor hondensokken en hondenschoenen hebt u de breedte van de poot nodig. De schoenmaat bepaalt u met behulp van de staande, volledig belaste poot op een vel papier. Trek met een potlood een lijn om de poot en meet vervolgens de breedte van de tekening op. Doorslaggevend voor de keuze van de maat is het breedste gedeelte van de poot.


Hondenbroekjes

>> Tailleomtrek

Voor bijv. Loopsheidbroekjes hebt u de tailleomtrek van uw hond nodig. U bepaalt de tailleomtrek door met een meetlint de omtrek direct voor de achterpoten tot over de rug te meten. Bij honden met een dikke vacht is ons advies hondenbroekjes in de eerstvolgende grotere maat te bestellen.





Log eerst in op uw klantaccount zodat u uw eigen foto's kunt uploaden.
Voor het artikel "AESCULAP-FAVORITA II, elektro-tondeuse" is nog geen foto geüpload. U kunt de eerste zijn en uw eigen productfoto uploaden.