Uw winkelmandje:

0 Artikel | 0.00 €

Altijd up to date! Bent u op zoek naar producten die geschikt zijn voor het huidige jaargetijde of voor bijzondere gelegenheden?
Dan bent u bij ons het juiste adres!

U vindt hier al onze aanbiedingen, of het nou gaat om snacks, hondenvoer of speeltjes. Er staat een groot en voortdurend wisselende selectie met afgeprijsde artikelen voor u klaar.

Rubber speeltje aan touw

normaal € 2,20

slechts 1,50 € *

Hondensnacks om van te watertanden: u vindt ze bij Schecker! Wat kan een hond toch genieten van een bot waaraan hij heerlijk kan kluiven. Deze populaire hondensnack is dan ook goed vertegenwoordigd in ons assortiment. We hebben ze van klein tot supergroot, dus voor elke hond wat wils. Let er wel op dat dierenbotten niet geschikt zijn voor alle honden. Bij te veel of te snel eten kunnen verstoppingen optreden en/of kunnen botsplinters inwendig letsel veroorzaken. Daarom vindt u bij ons ook veel andere snacks. Wij hebben ze van rund, gevogelte, struisvogel, vis, paard, wild, lam, varken, kameel, kangoeroe, geit en ezel. U ziet het: de keuze is gewoon enorm. Hebt u een kleine hond of een puppy? Kijk dan eens in onze speciale afdeling met puppysnacks en snacks voor kleine honden. Hier vindt u de lekkerste knabbels voor de kleine viervoeter. Geef bij de snacks altijd voldoende vers drinkwater.