Uw winkelmandje:

0 Artikel | 0.00 €

Altijd up to date! Bent u op zoek naar producten die geschikt zijn voor het huidige jaargetijde of voor bijzondere gelegenheden?
Dan bent u bij ons het juiste adres!

U vindt hier al onze aanbiedingen, of het nou gaat om snacks, hondenvoer of speeltjes. Er staat een groot en voortdurend wisselende selectie met afgeprijsde artikelen voor u klaar.

TPR-bot aan touw

normaal € 2,49

slechts 1,99 € *

Een autobench van aluminium is licht, stabiel en veilig. Met een hondenbench geeft u uw hond makkelijk een eigen plekje in de auto, zodat u zelf alle aandacht bij de weg kunt houden en zowel u als uw hond ontspannen in de auto zit. De nieuwe autobenches van hoogwaardig aluminium zijn prettig licht en daarbij toch bijzonder stabiel en heel veilig. Tijdens de rit zit uw hond goed beschermd achter de afsluitbare deur met traliewerk in de comfortabele autokooi. Voor extra veiligheid combineert u de transportbench met een crashbag: een honden-airbag die u achter in de veiligheidskooi kunt plaatsen. Door tevens gebruik te maken van een bumperbeschermer en een hondentrapje of instaphulp, voorkomt u dat er krassen op de lak van de auto komen. Uiteraard kunt u de aluminiumbench bestellen in verschillende afmetingen, afhankelijk van de grootte van uw hond en uw auto. Zo kunt u met elke auto en elke hond veilig en comfortabel reizen.

Auto hondenbench aluminium

Sorteer:
Pagina 1 van 1
Producten per pagina:
Transportkooi van aluminium aan beide kanten schuin

Transportkooi van aluminium aan beide kanten schuin

Deze transportbench heeft de volgende eigenschappen: Schuin aan beide kanten .....

slechts € 199,00*

normaal
€ 209,99*

nog geen review geplaatst
Aanbod
Autobench 'Professional'

Autobench 'Professional'

Hoogwaardige, professionele bench van geëloxeerde, 30 mm dikke aluminium hightech-profielen, .....

vanaf € 359,00*

2.0 Sterren
Video bekijken

Pagina 1 van 1 naar boven